Over TC Damwâld


Wij zijn een actieve, bloeiende maar bovenal gezellige vereniging met ongeveer 80 leden.  We hebben 4 verlichte tennisbanen waarbij we spelen op Porous Kushion Kourt. Dit is te beschrijven als een snelle hardcourt baan. Groot voordeel van deze ondergrond is dat er het gehele jaar op kan worden gespeeld. Tevens is het ook beter voor de gewrichten doordat er dempingslagen zijn aangebracht. Ook heeft onze accommodatie een oefenmuur met minibaan waar iedereen zijn of haar balletje mag slaan (vooral de kinderen vinden dit leuk). Daarnaast hebben we een gezellig en knusse kantine met overdekt terras. Geniet hier van een hapje en een drankje, kijkend naar de sporters op de banen.

 

Het hele jaar door zijn er mogelijkheid om trainingen te volgen en mee te doen met allerlei tennisactiviteiten die voor jong en oud worden georganiseerd. Denk hierbij aan het voorjaarstoernooi, clubkampioenschappen en de wintercompetitie. Daarnaast doet Tennisclub Damwâld mee aan diverse competities van de KNLTB.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder op deze website voor meer informatie of beter nog, kom eens langs op ons tennispark! Halewei 64 te Damwâld.